VI GJORDE DET!

Kära vänner, 
 
VI GJORDE DET!
Jag trodde verkligen att jag skulle falla på mållinjen, för det skulle bli svårt att få till en dejt den här veckan (har jobbat pretty much 24/7). Men, prisa Gud! Jag gjorde det!
Trots att jag kom ifrån jobbet 22:30 igår, och skulle vara tillbaka idag klockan 07:00, så klämde jag in en dejt likt den vinnare jag är.

Och vad ska man säga om det här experimentet?
Jag är så glad över att jag har gjort det! Jag har träffat många idioter, haft nära till tårarna (men aldrig gråtit pga har ett hjärta av sten), hånglat, skrattat, velat sjunka genom jorden, haft det bästa sexet i mitt liv, ratad och blivit ratad, och framför allt: klivit out of my comfortzone.
Och det har varit så fantastiskt kul! Jag har växt som person och verkligen fått jobba på min relation till mig själv. Om den så kan man mest säga att det finns mycket jobb kvar att göra.Uppenbarligen så kommer jag att dö ensam, så jag kan lika gärna börja tycka om mig själv eftersom att ingen annan kommer att göra det.

I våras så tänkte jag att "jag ska vara singel hela året ut",HA,de orden fick jag ju uppenbarligen äta upp.
Men nu står jag här - ödmjuk och med ett krossat hjärta som kanske börjar att slå någon gång igen -, singel och redo för 2017.
 
Bring it!!

The B diaries

I couldn't help but wonder...

RSS 2.0