Nya vänner

I lördags träffade jag en ny vän för första gången. Vi har haft kontakt på nätet sen april, och i lördags träffades vi för första gången. Vi skulle träffas utanför vår gemensamma nämnare, Louis Vuitton, för att gå in och shoppa tillsammans!

I och med att det var lönehelg så var det kö utanför butiken, men eftersom att jag hade bokat tid med min SA så fick vi gå före kön. Då ställer sig det några killar (alltid killar) och skriker och svär på vakterna och eftersom att jag är så HIMLA mesig ibland så övervägde jag nästan att gå och ställa mig längst bak i kön.
 
Väl inne i butiken så fick vi champagne och vi tittade på det mesta. Jag har beställt en ny väska som inte hade kommit än, sen fick vi se lite prover på julkollektionen och killarna tittade lite på plånböcker och resväskor. Jag provade det som jag tror kommer att bli min födelsedagsväska!
 
Jag skulle köpa en ny scarf på Hermès förra veckan, men när jag skulle betala så upptäckte jag att jag hade glömt kortet hemma, och då kände jag lite att det inte var meant to be just den dagen. Jag hade sett en scarf på LV.com, men frågade inte min SA om den då jag var säker på att de inte hade fått in den i Stockholmsbutiken än. Så höll på att trilla av stolen när killarna skulle prova sjalar och min SA sa att hon hade fått in en ny sjal som hon gärna ville att jag skulle se och det var MIN sjal. Definitivt meant to be!
Så scarfen fick komma med hem tillsammans med en till liten beställning :-)
 
Hade en underbar eftermiddag med två superhärliga nya vänner och en massa champagne. Bröt av all lyx och flärd genom att gå hem (lagom salongsberusad) och dricka lightcola med Abbe framför Netflix. Precis som det ska vara!
 
 

The B diaries

I couldn't help but wonder...

RSS 2.0