Idag blev jag rasist

Kommer ni ihåg han den där dåren jag hånglade med för en månad sedan?
Jag vet inte hur mycket jag berättade för er, men han var verkligen någonting... Extra!
Han kunde INTE ALLS hångla, och så höll han på och drog mig i håret? Jag trodde att det var omedvetet,  men han hörde av sig några dagar senare och sa "kom hit så kan jag dra dig i håret". Hmm let me think... NEJ TACK.
 
Han refererade till sig själv som "man" hela tiden, aldrig "jag", utan "man tar ju 140 kilo i bänkpress på gymmet då alltså". Åh HERREGUD det bara rinner längs benen på mig, vad kåt jag blir!
 
Och det var när han sa "Du skulle kanske inte ha någonting emot om jag våldtog dig" som jag kände att NÄ, det här är verkligen en renavlad idiot.
Han hörde av sig för ett tag sedan med en otrolig (riktigt gripande!) "lilla gumman"-attityd och skulle hjälpa mig att fixa ett jobb, så att jag kunde vara nära honom! Och då hade jag ändå ett jobb som hade tgit mig till DUBAI, och inväntade kontraktet för mitt nya jobb i Zürich, vilket jag berättade för honom.
 
Och vem är nu HAN?  Jo, han är någon som är så SPECIELL, att han använder ett fejknamn på facebook, så att hans ex inte ska kunna se vilka han skriver med.  Förstår ni vilken TUR jag har som har haft hans tunga långt ner i halsen på mig?
 
 
Så nu ikväll kom han och förstörde min heliga fredagsro och så här lät det då:
 
 
 
 
Så här rent SPONTANT så tänker jag att om jag nu hade varit så jävla mån om att vara "SUPER SVENSK", så hade jag nog BOTT i Sverige, och inte i Luzern/London/Zürich/Dubai. BARA EN TANKE.
 
Om ni ursäktar mig nu så ska jag, i sann rasistanda, gå och skeda med min aspergers.

The B diaries

I couldn't help but wonder...

RSS 2.0